Четвер, 25.04.2024, 05:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Хлібний квас

Інгредієнти: 
- 1 кг хліба
- 200 г цукру
- 25 г дріжджів
- 25 г м'яти
- 50 г родзинок
- 6 л води
Приготування
Житній хліб нарізати невеликими шматочками, підсушити в духовці до рум'яного кольору.
Сухарі покласти в емальований посуд, залити окропом, накрити кришкою і наполягати протягом 6 ч.
Процідити, додати розведені у воді дріжджі, цукор, м'яту і наполягати 5-6 ч.
Коли з'явиться густа піна, рідину обережно процідити, розлити в пляшки, попередньо поклавши в них родзинки.
Квас закупорити і поставити в холодне місце.
Через 2-3 дні квас готовий.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 615 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |