Субота, 20.04.2024, 17:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Холодець із судака

Склад: 

2 кг філе судака, 1 банку майонезу, 300 мл вершків, 2 зварених круто яйця, зелений горошок і 1,5 л желе. 2-3 солоних огірка, червоний маринований солодкий перець, 2 цибулини, гострий перець, сіль і зелень петрушки і кропу.

Спосіб приготування:

1. Для приготування цього холодцю можете використовувати філе не тільки судака, але й іншої риби: тріски, морського окуня і т. д. Філе відваріть і пропустіть через м'ясорубку.

2. В отриманий фарш додайте майонез, вершки, зелений горошок, гострий перець, сіль і дрібно нарізану зелень петрушки і кропу, все перемішайте і поставте на холод для застигання.

3. Загусла масу викладіть на фольгу або целофанову плівку, згорніть у вигляді рулету і знову поставте на холод.

4. Коли виріб повністю застигне, розгорніть його і наріжте порційними шматками або скибочками по своєму смаку.











Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 690 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |