П`ятниця, 26.04.2024, 05:42Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Холодник з ягід

Інгредієнти: 
- 1 кг малини і полуниці
- 400 г цукру
- 200 г вина
- 1,5 л води
- Кориця
- Гвоздика
Приготування
Свіжі полуницю і малину протерти через сито.
Масу, яка залишилася в ситі непротертом, залити водою, проварити і процідити.
Додати вино, цукор, прянощі і перемішати з протертими ягодами. Охолодити.







Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 671 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |