Вівторок, 22.08.2017, 12:19Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Кисіль молочний


Інгредієнти:
- 500 г молока
- 50 г крохмалю
- 100 г цукру
- Ванілін
Приготування
Молоко закип'ятити, додати цукор, ванілін, розведений в холодній воді крохмаль.
Довести масу до кипіння, безперервно помішуючи, викласти на блюдо і поставити в холодне місце.
Подавати на стіл з фруктовим соком.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 229 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |