Субота, 20.04.2024, 06:40Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Кисіль з ревеню

Інгредієнти: 
- 500 г ревеню
- 20 г цедри лимона
- 100 г крохмалю
- 2 л води
- Цукор
Приготування
Підготовлені черешки ревеню нарізати невеликими шматочками, залити окропом і кип'ятити протягом 15-20 хв.
Масу протерти через сито, додати цукор, лимонну цедру, розведений в холодній воді картопляний крохмаль і швидко довести до кипіння.
Готовий кисіль розлити в тарілки і охолодити.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 657 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |