Вівторок, 17.10.2017, 16:18Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Кисіль з вишень

Інгредієнти: 
- 300 г вишень
- 200 г цукру
- 60 г крохмалю
- 1 л води
Приготування
Вишні промити, видалити кісточки, засипати цукром і залишити на 30 хв. Сік, що утворився злити.
Кісточки залити гарячою водою і добре прокип'ятити.
Відвар процідити, додати цукор, залити їм вишні і варити 15-20 хв, потім додати розведений у воді крохмаль, вишневий сік, добре розмішати і розлити в тарілки.
На стіл подавати, посипавши цукром.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 444 | Теги: котедж, Яремче, Гуцульські страви, Українська кухня, відпочинок, національні напої, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |