Вівторок, 17.10.2017, 16:25Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Котлети по-київськи

Склад: 

320 г курячого філе, 80 г вершкового масла, 60 г пряженого масла і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Куряче філе з кісточкою відбийте в рівний пласт. Місця прориву і прорізів закрийте шаром м'яса, узятого від маленького філе.

2. На середину пласта покладіть шматок холодного масла, сформованого у вигляді ялинкової шишки, і закрийте його з усіх боків за допомогою ножа. Котлету посоліть і двічі запаніруйте в сухарях, умочуючи в бульйон.

3. Смажте у фритюрі 3-4 хвилини, а потім, перевертаючи, доведіть до готовності в духовці.








Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 313 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |