Субота, 27.04.2024, 02:30Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Котлети по запорізьки

Склад: 

760 г телятини, 20 г шпику, 10 г мови, 5 г білих грибів або шампіньйонів, 5 г моркви і 10 г ріпчастої цибулі. 5 г кореня петрушки і селери, 100 г бульйону, 10 г вина, 1 / 8 год лимона, 5 г борошна і мелений чорний перець, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Котлети - напівфабрикати відбийте, нашпігуйте і нафаршируйте копченим мовою, свіжими шампіньйонами або свіжими грибами, посипте сіллю, чорним меленим перцем і покладіть у сотейник, дно якого попередньо закрийте скибочками сала, моркви і шинкованою цибулею.

2. Налийте в сотейник трохи бульйону, мадери, додайте лимонний сік, коріння петрушки і селери, пов'язані в пучок і тушкуйте на слабкому вогні 30-35 хвилин.

3. Потім котлети вийміть, що залишився бульйон процідити, нагрійте до кипіння і з'єднайте з борошном, пасерованим на знятому з бульйону жирі. Котлети полийте соусом, а інше подайте в сотейнику.









Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 647 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |