П`ятниця, 26.04.2024, 04:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Котллети по-одеськи

Склад: 

70 г рибного філе, 15 г вершкового масла, 1-5 яєць, 10 г пшеничного борошна, 10 г хлібних крихт і 15 г рослинної олії. 25 г пшеничного хліба, 10 г зелені петрушки і 35 г солінь.

Спосіб приготування:

1. Філе риби відбийте, скрутіть валиком, поклавши всередину довгастий шматок вершкового масла. Запаніруйте в борошні, змочіть у льєзон з яєць і, ще раз запаніруйте в хлібних крихтах. Смажте у фритюрі.

2. До столу подайте на грінках з соліннями, посипавши подрібненою зеленню.










Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 573 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |