Вівторок, 17.10.2017, 16:17Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Козацький квас

Інгредієнти: 
- 500 г житніх сухарів
- 10 л води
- 35 г дріжджів
- 25 г борошна
- 700 г цукру
- 1 лимон
- 75 г родзинок
Приготування
Залити житні сухарі окропом, настояти протягом 10 год У склянці настою розвести дріжджі і борошно, дати підійти.
Житній настій процідити через марлю, додати цукор, розведені дріжджі і борошно і поставити на 12 год в тепле місце.
Потім квас ще раз процідити, розлити в пляшки, поклавши в кожну шматочок лимона і кілька родзинок.
Закупорити і через 2 год винести в холодне місце.
Як тільки квас охолоне, його можна подавати до столу.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 583 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |