Статистика
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Курчата по-верховинськи (Закарпатська кухня)
Курчат рубають по 2—3 куски на порцію і обсмажують. Тушки курчат треба попередньо прокип'ятити протягом 10—15 хвилин.
Окремо готують грибний соус, для чого сушені гриби перебирають, замочують, промивають і відварюють. Відварені гриби нарізають дрібними шматочками, смажать, додають цибулю, борошно, сметану, воду або бульйон і доводять до кипіння.
Обсмажені курчата заливають соусом і тушкують протягом 7 хв.
Подаючи на стіл, у тарілку з картопляним пюре кладуть смажені курчата разом з соусом і прикрашають зеленню петрушки.
Витрати продуктів на одну порцію: курчата 210 г, маргарин 5 г, сіль 3 г. Для соусу — гриби сушені 5 г, цибуля 14 г, смалець 5 г, борошно 4 г, сметана 10 г, вода або бульйон 50 г, зелень петрушки 3 г.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (29.03.2011)
|
Переглядів: 933
| Рейтинг: 0.0/0
|
|