Вівторок, 23.04.2024, 19:12Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Квас із груш

Інгредієнти: 
- 500 г груш
- 100 г цукру
- 100 г меду
- 2 л води
- 15 г дріжджів
Приготування
Груші очистити, нарізати невеликими шматочками, залити водою, довести до кипіння і настоювати протягом 4 ч.
Відвар процідити, додати розтерті з цукром дріжджі, цукор, мед і поставити в тепле місце для бродіння.
Готовий квас розлити в пляшки, закупорити і зберігати в холодному місці.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 751 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |