Четвер, 14.12.2017, 20:03Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Квас з хріном

Інгредієнти: 
- 500 г хліба житнього або пшеничного
- 4 л води
- 100 г хрону (корінь)
- 500 г цукру
- 200 г меду
- 50 г дріжджів
- 200 г родзинок
Приготування
Житній або пшеничний хліб нарізати, підсушити в духовці, залити окропом і поставити для настоювання на 6 ч.
Настій злити, процідити, додати тертий хрін, цукор, дріжджі, розведені в холодній кип'яченій воді, і залишити для бродіння.
Через 5-6 год квас процідити, додати мед, родзинки, добре розмішати, розлити в пляшки і поставити в холодне місце на 2-3 дні.
Подавати на стіл охолодженим.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 267 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |