П`ятниця, 18.08.2017, 08:05Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Мазурики

Склад: 

1 кг м'яса індички, 5 яєць, 50 г твердого сиру, 100 г вершкового масла, 50 г молока, 50 г борошна або мелених сухарів. 100 г вершкового масла (для смаження) і 50 г часнику, сіль, чорний мелений перець за смаком.

Спосіб приготування:

М'ясо індички пропустіть через м'ясорубку, додайте яйця, тертий сир, розтоплене вершкове масло, молоко, сіль, перець, розтертий часник. Все добре перемішайте і скачайте ковбаски, обваляйте їх у борошні або мелених сухарях і підсмажте на вершковому маслі.











Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 388 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |