Вівторок, 16.04.2024, 22:27Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Мед

Інгредієнти: 
- 2 кг меду
- 3 л води
- 40 г хмелю
Приготування
Мед розчинити у воді, добре розмішати, проварити 30 хвилин.
Додати хміль і поставити в тепле місце для бродіння.
Коли мед перебродить, розлити в пляшки, закупорити пробками і зберігати в теплому місці.





Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 622 | Коментарі: 1 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 1
1 Mahfuz  
0
I'm out of league here. Too much brain power on diysalp!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |