Середа, 13.12.2017, 02:40Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Напій з материнки

Інгредієнти: 
- 100 г материнки
- 2,5 л води
- 500 г цукру
- 150 г меду
Приготування
Суху траву материнки залити окропом і настоювати 4 год
Напій процідити, додати мед або цукор, добре перемішати і охолодити.
На стіл подавати холодним.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 246 | Теги: котедж, Яремче, Гуцульські страви, Українська кухня, відпочинок, національні напої, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |