Вівторок, 22.08.2017, 12:14Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Напій з ромашки

Інгредієнти: 
- 50 г квіток ромашки
- 1,5 л води
- 100 г меду
- 200 г цукру
Приготування
Квітки ромашки залити окропом і настоювати 1 год
Процідити і довести до кипіння.
Додати розтоплений мед або цукор.
На стіл подавати гарячим.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 364 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |