Неділя, 19.01.2025, 06:28Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Статистика


Онлайн всього: 13
Гостей: 13
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Напій з шипшини

Інгредієнти: 
- 100 г плодів шипшини
- 400 г меду
- 1,5 л води
Приготування
Сухі плоди шипшини промити, розім'яти, залити окропом і кип'ятити 15 хв.
Наполягати 5-6 ч.
Потім процідити, додати розтоплений мед, добре розмішати і охолодити.




Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 674 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2025 |