Середа, 18.10.2017, 01:07Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Огуречнік квасолевий


Склад:

300 г квасолі, 100 г солоних огірків, 300 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г вершкового масла і 500 г огіркового розсолу. Крім цього 200 г сметани або вершків, 2 жовтки, сіль та 5 горошин чорного перцю, лавровий лист, зелень петрушки.

Спосіб приготування:

1. Квасоля вимийте, замочіть в холодній воді, потім відваріть, і відвар злийте. У відвар долийте воду, покладіть картоплю і варіть до напівготовності.

2. Потім додайте нарізані солоні огірки, пасеровану цибулю, варену квасолю, лавровий лист, перець, огірковий розсіл, посоліть.

3. Знявши з вогню, огуречнік заправте жовтками, розтертими з вершками або сметаною.

4. Подавайте на стіл із сметаною і зеленню петрушки.








Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 241 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |