Статистика
Онлайн всього: 12 Гостей: 12 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Огуречнік квасолевий
Склад:
300 г квасолі, 100 г солоних огірків, 300 г картоплі, 100 г цибулі, 100 г вершкового масла і 500 г огіркового розсолу. Крім цього 200 г сметани або вершків, 2 жовтки, сіль та 5 горошин чорного перцю, лавровий лист, зелень петрушки.
Спосіб приготування:
1. Квасоля вимийте, замочіть в холодній воді, потім відваріть, і відвар злийте. У відвар долийте воду, покладіть картоплю і варіть до напівготовності.
2. Потім додайте нарізані солоні огірки, пасеровану цибулю, варену квасолю, лавровий лист, перець, огірковий розсіл, посоліть.
3. Знявши з вогню, огуречнік заправте жовтками, розтертими з вершками або сметаною.
4. Подавайте на стіл із сметаною і зеленню петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 611
| Рейтинг: 0.0/0
|
|