Середа, 24.04.2024, 07:47Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паштет грибний

Склад: 

2 склянки відварних або маринованих грибів, 1 цибулина, 2 яйця, 1 скибочка сиру і 40 г вершкового масла. 2 ст. ложки густої сметани, зелень петрушки, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

Гриби, лук і сир пропустіть через м'ясорубку. Зварені круто яйця дрібно наріжте і змішайте з приготованим фаршем. Поперчіть, посоліть, заправте сметаною і вершковим маслом, прикрасьте подрібненою зеленню.












Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 892 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |