П`ятниця, 29.03.2024, 02:11Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паска прозорий

 1 / 2 склянки борошна, 8 жовтків, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 1 / 2 склянки цукру, 100 г масла



Жовтки розтерти, влити тепле молоко з розведеними дріжджами, всипати борошно, цукор, добре розмішати, дати піднятися, влити розтоплене масло і заповнити форму на 1 / 3.

Коли тісто підніметься в формі, поставити в духовку.








Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 604 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |