Статистика
Онлайн всього: 15 Гостей: 15 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Паска з горіхами
1 кг сиру, 4 яйця, 100 г масла, 2 склянки вершків або сметани, 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки подрібнених волоських, горіхів, ванілін - за смаком
У протертий через сито сир додати масло, яйця, цукор, ванілін, добре вимішати.
Горіхи підсмажити, подрібнити, перемішати з сиром, додати сметану або вершки, викласти у форму і поставити під прес.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 622
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|