Четвер, 18.04.2024, 16:20Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паска з горіхами


1 кг сиру, 4 яйця, 100 г масла, 2 склянки вершків або сметани, 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки подрібнених волоських, горіхів, ванілін - за смаком



У протертий через сито сир додати масло, яйця, цукор, ванілін, добре вимішати.

Горіхи підсмажити, подрібнити, перемішати з сиром, додати сметану або вершки, викласти у форму і поставити під прес.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 583 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |