Статистика
Онлайн всього: 17 Гостей: 17 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Паска з мигдалем
1 кг сиру, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 1 склянку подрібненого мигдалю
У протертий через сито сир додати сметану. Очищені зерна мигдалю залити окропом і зняти з них шкірку.
Подрібнити мигдаль, додати цукор, розтерти і перемішати з сиром.
Покласти у форму, застелену серветкою, і поставити під прес на добу.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 973
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|