Вівторок, 22.08.2017, 12:15Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паска з мигдалем


1 кг сиру, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 1 склянку подрібненого мигдалю



У протертий через сито сир додати сметану. Очищені зерна мигдалю залити окропом і зняти з них шкірку.

Подрібнити мигдаль, додати цукор, розтерти і перемішати з сиром.

Покласти у форму, застелену серветкою, і поставити під прес на добу.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 595 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |