П`ятниця, 18.08.2017, 07:59Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Паска з родзинками

 4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком 



В 1 / 2 склянки теплого молока розвести дріжджі з 1 ст. ложкою цукру і 2 ст. ложками борошна.

Розтерти жовтки з цукром, додати тепле молоко, борошно, родзинки, сіль, цедру лимона і все ретельно вимішати.

Коли тісто підійде, додати розтоплене масло, знову ретельно вимішати, поставити в тепле місце, дати підійти.

Наповнити форми тістом на одну третину, дати підійти, змастити жовтком верхівки і поставити в духовку.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 274 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |