Статистика
Онлайн всього: 13 Гостей: 13 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Паска з родзинками
4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком
В 1 / 2 склянки теплого молока розвести дріжджі з 1 ст. ложкою цукру і 2 ст. ложками борошна.
Розтерти жовтки з цукром, додати тепле молоко, борошно, родзинки, сіль, цедру лимона і все ретельно вимішати.
Коли тісто підійде, додати розтоплене масло, знову ретельно вимішати, поставити в тепле місце, дати підійти.
Наповнити форми тістом на одну третину, дати підійти, змастити жовтком верхівки і поставити в духовку.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 647
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|