4 склянки борошна, 8 жовтків, 40 г дріжджів, 400 г масла або маргарину, 1 / 2 склянки молока, 300 г абрикосів (кураги), 1 склянка родзинок, 300 г вишневого варення без соку, 300 г сухих слив
На просіяне борошно кладуть масло або маргарин, екут ножем до отримання однорідної маси. Дріжджі розводять в теплому молоці, додають жовтки, добре збивають і підливають отриману суміш в тісто, не припиняючи січ його.
Тісто добре вимішують і ділять на п'ять рівних частин. Кожен шматок тесту тонко розкочують і викладають на добре змащений жиром лист, перекладаючи фруктовою сумішшю: порізаними на тонкі смужки запареними сушеними абрикосами (курагою), запареним родзинками, сухими сливами, ошпарені до м'якості, очищеними від кісточок і нарізаними на тонкі смужки, варенням.
Фруктову начинку розмішують, ділять на чотири рівні частини. Кожну частину викладають на один шар тіста і накривають іншим. Так укладають всі п'ять шарів тіста і залишають на 40 хв. Після цього верх змащують яйцем, посипають цукром і випікають у духовці.