Четвер, 14.12.2017, 20:01Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Пиріг з салом

Склад: 

1 склянка борошна, 6 ст. ложок холодної кип'яченої води, 2 цибулини, 100 г копченого сала, 100 г вершкового масла і 4 яйця. Крім цього 1 / 2 склянки вершків, 3 ст. ложки тертого сиру, 1 пучок зеленої цибулі і чорний мелений перець, сіль і зелень для прикраси.

Спосіб приготування:

1. Замісити тісто з борошна, масла, солі, яєчного жовтка і холодної кип'яченої води і покладіть його на 30 хвилин у холодильник.

2. Копчене сало наріжте кубиками і обсмажте його на сковороді разом з ріпчастою цибулею. Яйця, вершки, сир, подрібнену зелену цибулю змішайте, посоліть і поперчіть.

3. Готове тісто розкачайте і перекладіть в змащену маслом форму, зверху викладіть обсмажене з цибулею сало і залийте все сумішшю з яєць і вершків. Випікайте пиріг у мікрохвильовій печі на середній потужності протягом 15 хвилин. Готовий виріб посипте дрібно нарізаною зеленню.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 294 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |