П`ятниця, 19.04.2024, 11:43Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Риба тушкована з грибами і картоплею

Риба тушкована з грибами і картоплею

Склад:

1 кг риби, 1 кг картоплі, 50 г сушених грибів, 2 цибулини, 15 маслин, 3 / 4 склянки грибного відвару, сіль, чорний мелений перець і 50 г мелених сухарів.

Спосіб приготування:

1. З очищеної і промитої риби видаліть кістки. Наріжте її шматочками, змішайте з нарізаним вареною картоплею, рубаними вареними грибами й злегка обсмаженою ріпчастою цибулею.

2. Підготовлену масу покладіть в каструлю, додайте маслини і перець, залийте грибним відваром і тушкуйте на легкому вогні, посипте сухарями і поставте в духовку на 15-20 хвилин.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 851 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |