Вівторок, 22.08.2017, 12:20Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Рожева паска

800 г сиру, 3 яйця, 2 склянки сметани, 100 г масла, 1 склянка варення 

Всі паски необхідно готувати зі свіжого і добре віджатого сиру. Віджатий сир протерти через сито і додати необхідні для даного виду паски продукти. Потім форму з чотирма великими отворами застелити чистою льняною серветкою, на неї викласти підготовлений сир, прикрити краями серветки, а зверху покласти дощечку з пресом.

Форму поставити на добу в холодне місце. Потім форму акуратно перевернути на тарілку і вийняти паску.

Сир перемішати з варенням, додати цукор, протерти через сито, додати масло, сметану, яйця, перемішати.

Форму вистелити льняною серветкою, перекласти туди приготовану масу і поставити на добу під прес в холодне місце.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 311 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |