Середа, 18.10.2017, 01:06Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Салат з білої квасолі з сиром

Склад: 

0,5 склянки білої квасолі, 100 г твердого сиру, 1 ст. ложка рослинного масла, 1 цибулина і зелень петрушки, сіль, цукор, оцет за смаком.

Спосіб приготування:

1. Квасоля замочіть на 3-4 години в холодній воді, Після цього відваріть її в тій же воді і відкиньте на друшляк.

2. У готову квасолю додайте дрібно нарізану ріпчасту цибулю, рослинне масло, змішане з оцтом, сіль, цукор і все перемішайте.

3. Перед подачею на стіл, салат посипте натертим на крупній тертці сиром і подрібненою зеленню петрушки.




Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 368 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |