Четвер, 14.12.2017, 19:59Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Салат з квасолі з часником

Склад: 

1 кг зеленої стручкової квасолі, 5 зубчиків часнику, 5 ст. ложок рослинного масла 2 ст. ложки фруктового оцту, 2 помідори і зелень кропу, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Квасоля вимийте і відваріть в підсоленій воді. Готову квасолю відкиньте на друшляк, остудіть, укладіть в салатницю і залийте соусом.

2. Соус можна приготувати таким чином: рослинна олія змішайте з фруктовим оцтом, додайте перець і дрібно нарізану зелень кропу, натертий часник.

3. Зверху салат можете прикрасити кружечками помідорів і зеленню кропу.








Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 469 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |