Середа, 18.10.2017, 01:03Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Салат з квасолі з цибулею

Склад: 

0,5 склянки квасолі, 1 цибулина, 2 ст. ложки рослинної олії, сіль і перець, зелень кинзи або петрушки за смаком.

Спосіб приготування:

1. Квасоля відваріть, відкиньте на друшляк, остудіть і викладіть в салатницю. Потім посипте сіллю, перцем, дрібно нарізаним обсмаженою цибулею, заправте рослинним маслом і перемішайте.

2. Зверху салат можете прикрасити зеленню кинзи або петрушки.







Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 290 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |