П`ятниця, 26.04.2024, 07:47Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Салат з помідорів з рисом і яйцем

Склад: 

3-4 помідори, 3 ст. ложки рису, 2 свіжих огірка і 2 яйця, 0,5 банки майонезу, зелень петрушки, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Рис відварити в підсоленій воді. Помідори вимийте, зріжте верхівки, видаліть ложкою насіння і наріжте м'якоть кубиками. Так само наріжте свіжі огірки і яйця, зварені круто.

2. Продукти перемішайте, заправте сіллю, чорним перцем, нарізаною зеленню петрушки. Потім всі полийте майонезом. Салат викладете на блюдо, прикрасьте скибочками помідорів і часточками варених яєць, зеленню петрушки.





Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 584 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |