Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Салат з помідорів з рисом і яйцем
Склад:
3-4 помідори, 3 ст. ложки рису, 2 свіжих огірка і 2 яйця, 0,5 банки майонезу, зелень петрушки, чорний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. Рис відварити в підсоленій воді. Помідори вимийте, зріжте верхівки, видаліть ложкою насіння і наріжте м'якоть кубиками. Так само наріжте свіжі огірки і яйця, зварені круто.
2. Продукти перемішайте, заправте сіллю, чорним перцем, нарізаною зеленню петрушки. Потім всі полийте майонезом. Салат викладете на блюдо, прикрасьте скибочками помідорів і часточками варених яєць, зеленню петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 584
| Рейтинг: 0.0/0
|
|