Четвер, 14.12.2017, 19:56Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Шашлик по-гуцульськи

2 кг свинини, 5-6 цибулин, 1 кг картоплі, 1/2 склянки білого сухого вина, перець червоний і чорний мелений, сіль - до смаку.

Свинину нарізати однаковими шматочками вагою по 30-40 г. Картоплю почистити, нарізати кружальцями, ріпчасту цибулю - кільцями. Потім шматочки свинини, картоплі і цибулі нанизати, чергуючи, на шампур, посипати сіллю, червоним і чорним меленим перцем.

Загорнути шашлик у фольгу у вигляді пакета, з одного кінця перев’язати шпагатом, з іншого - влити сухе вино і також зав’язати. Загорнені таким чином шашлики обгорнути цупким папером і перев’язати шпагатом. Папір змочити водою, покласти в розігріте вугілля і накрити ним зверху.

Готувати 50-60 хвилин.





Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (29.03.2011)
Переглядів: 425 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |