Вівторок, 17.10.2017, 16:24Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Солодка паска

1,2 кг сиру, 250 г сметани, 6 яєць, 2 склянки цукру, 200 г масла, ванілін - за смаком



Сир віджати, протерти через сито, ретельно вимішати зі сметаною і розтопленим маслом. Постійно помішуючи, додати по одному яйця.

Ще раз ретельно вимішати, поставити на 5-10 хв у духовку. Після цього додати ванілін і цукор.

Коли охолоне, викласти у форму і поставити на холод.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 473 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |