Статистика
Онлайн всього: 11 Гостей: 11 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Солодка паска
1,2 кг сиру, 250 г сметани, 6 яєць, 2 склянки цукру, 200 г масла, ванілін - за смаком
Сир віджати, протерти через сито, ретельно вимішати зі сметаною і розтопленим маслом. Постійно помішуючи, додати по одному яйця.
Ще раз ретельно вимішати, поставити на 5-10 хв у духовку. Після цього додати ванілін і цукор.
Коли охолоне, викласти у форму і поставити на холод.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 902
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|