Вівторок, 17.10.2017, 16:17Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Спотикач

Інгредієнти: 
- 1 л горілки
- 500 г цукру
- 10 г кориці
- 20 г мускатного горіха
- 10 г гвоздики
- 10 г шафрану
- 1 г ваніліну
Приготування
На горілці настояти ванілін, шафран, гвоздику, корицю, мускатний горіх.
Через 2 тижні настоянку процідити, додати цукор і прокип'ятити. Охолодити.
ПРИМІТКА. Напій буде ще смачніше, якщо замість цукру можна використовувати по 350-400 мл густого вишневого та чорносливову сиропів.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 359 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |