Четвер, 25.04.2024, 16:34Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Судак заливний з майонезом

Склад: 

700 г судака, 70 г білого хліба, 3 ст. ложки майонезу, 30 г желатину і 2 зубчики часнику. 1 цибулина, 1 корінь петрушки, 1 морква і маслини. Зелень петрушки, чорний мелений перець, сіль за смаком. Крім цього 2 ст. ложки молока, 2 ст. ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

1. Спочатку приготуйте прозоре желе і желе з майонезом. Желатин замочіть в холодній кип'яченій воді. У проціджений рибний бульйон додайте желатин, помішуючи, доведіть до кипіння і охолодіть. Частина бульйону змішайте з майонезом, решта желе залиште прозорим.

2. М'ясо риби відокремте від кісток, білий хліб замочіть в молоці, цибулю злегка обсмажте на рослинному маслі. Всі продукти з'єднаєте і двічі пропустіть через м'ясорубку, використовуючи грати з дрібними отворами. В отриману масу додайте сіль, перець за смаком, дрібно нарізаний часник і добре збийте.

3. На фольгу, поліетиленову плівку або змазаний рослинним маслом пергамент викладіть підготовлену масу, поверніть її рулетом і перев'яжіть шпагатом. Варіть в підсоленій воді з цибулею та петрушкою протягом 1-2 годин, охолодіть, не виймаючи з бульйону.

4. На блюдо вилийте частина прозорого желе, в нього покладете рулет, нарізаний круглими скибками, і залийте до половини прозорим желе. Потім додайте желе з майонезом з таким розрахунком, щоб контур скиб рулету злегка проглядався.

5. Підготовлений рулет охолодіть, наріжте порційними шматками і прикрасьте їх подрібненою зеленню петрушки, фігурками з вареної моркви та маслинами. Зверху все залийте прозорим желе і поставте блюдо на кілька годин в холодильник.










Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 660 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |