Вівторок, 17.10.2017, 16:22Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Суп квасолевий по-верховинськи

Попередньо перебрану і замочену квасолю варять.

Окремо припускають квашену капусту. У підсмаженому до рум'яного кольору пшеничному борошні пасерують дрібно нарізану цибулю, додають томат-пюре, червоний молотий перець. Припущену капусту, зварену квасолю і пасеровку з'єднують, солять, додають кружальцями нарізану копчену ковбасу, заправляють сметаною і дають ще раз закипіти. Суп присмачують товченим часником, чорним перцем та лавровим листом. При подачі суп посипають дрібно нарі­заною зеленню петрушки.

Якщо суп готується з копченостями, нарізані брусочками копченості варять разом з квасолею.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 25 г, капуста квашена 143 г, цибуля ріпчаста 24 г, смалець 10 г, борошно пшеничне 3 г, томат-пюре 10 г, ковбаса копчена 36 г, сметана 15 г, часник 4 г, перець червоний молотий 0,05 г, лавровий лист 0,03 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 5 г, зелень 4 г, вода або бульйон 385 г.



Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (29.03.2011)
Переглядів: 541 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |