Статистика
Онлайн всього: 13 Гостей: 13 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Суп квасолевий по-верховинськи
Попередньо перебрану і замочену квасолю варять.
Окремо припускають квашену капусту. У підсмаженому до рум'яного кольору пшеничному борошні пасерують дрібно нарізану цибулю, додають томат-пюре, червоний молотий перець. Припущену капусту, зварену квасолю і пасеровку з'єднують, солять, додають кружальцями нарізану копчену ковбасу, заправляють сметаною і дають ще раз закипіти. Суп присмачують товченим часником, чорним перцем та лавровим листом. При подачі суп посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Якщо суп готується з копченостями, нарізані брусочками копченості варять разом з квасолею.
Витрати продуктів на одну порцію: квасоля 25 г, капуста квашена 143 г, цибуля ріпчаста 24 г, смалець 10 г, борошно пшеничне 3 г, томат-пюре 10 г, ковбаса копчена 36 г, сметана 15 г, часник 4 г, перець червоний молотий 0,05 г, лавровий лист 0,03 г, перець чорний молотий 0,02 г, сіль 5 г, зелень 4 г, вода або бульйон 385 г.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (29.03.2011)
|
Переглядів: 1868
| Рейтинг: 0.0/0
|
|