Статистика
Онлайн всього: 6 Гостей: 6 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Суп Рибачка Соня
Склад:
Для бульйону: 600 г риби, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери, 1 цибулина, 5-7 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки і 1 л води.
Для супу: 2 цибулини, 1 ст. ложка борошна, 1 ст. ложка рослинної олії, 2 зубчики часнику і 2 ст. ложки томатного соусу або 5 свіжих помідорів. Зелень кропу, петрушки, селери і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
1. З коренів петрушки і селери, цибулі, прянощів та води зваріть бульйон і процідіть його.
2. Рибу очистити, випатрайте, промийте, розріжте на шматки і варіть в бульйоні 15 хвилин, періодично знімаючи піну. Цибулю наріжте кільцями, обсмажте в рослинній олії, додайте борошно, закрийте кришкою і тушкуйте до м'якості.
3. Потім викладіть в суп, додайте очищений і дрібно нарізаний часник, томатний соус або помідори, нарізані скибочками, сіль і варити ще 10 хвилин.
4. Перед подачею до столу додайте в суп дрібно нарізану зелень.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 722
| Рейтинг: 0.0/0
|
|