Середа, 13.12.2017, 02:34Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Суп Рибачка Соня

Склад:

Для бульйону: 600 г риби, 1 корінь петрушки, 1 корінь селери, 1 цибулина, 5-7 горошин чорного перцю, 2 лаврових листки і 1 л води.

Для супу: 2 цибулини, 1 ст. ложка борошна, 1 ст. ложка рослинної олії, 2 зубчики часнику і 2 ст. ложки томатного соусу або 5 свіжих помідорів. Зелень кропу, петрушки, селери і сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. З коренів петрушки і селери, цибулі, прянощів та води зваріть бульйон і процідіть його.

2. Рибу очистити, випатрайте, промийте, розріжте на шматки і варіть в бульйоні 15 хвилин, періодично знімаючи піну. Цибулю наріжте кільцями, обсмажте в рослинній олії, додайте борошно, закрийте кришкою і тушкуйте до м'якості.

3. Потім викладіть в суп, додайте очищений і дрібно нарізаний часник, томатний соус або помідори, нарізані скибочками, сіль і варити ще 10 хвилин.

4. Перед подачею до столу додайте в суп дрібно нарізану зелень.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 321 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |