Статистика
Онлайн всього: 12 Гостей: 12 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Суп з галушками
Склад:
2 л курячого бульйону, 300 г вареного курячого м'яса, 100 г борошна, 100 г води, 50 г рослинної олії і 3 яйця. 1 пучок зелені кропу і петрушки, сіль і перець за смаком, червоний мелений перець.
Спосіб приготування:
1. Закип'ятіть воду з маслом і сіллю, всипте цівкою борошно і розмішайте. Коли маса згорнеться в кому, приберіть з вогню, поставте тісто в холодне місце на деякий час, частинами введіть 2 яйця, збиті віночком.
2. Варене куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте збите яйце, запустивши в бульйон. Заварне тісто розділіть навпіл. В одну половину додайте дрібно нарізану зелень, в іншу - багато червоного меленого перцю.
3. Одна половина тесту повинна бути зеленого, а інша помаранчевого кольору. Чайною ложкою опустите в киплячий бульйон невеликі довгасті галушки і дайте їм спливти. При подачі до столу посипати дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
|
Переглядів: 623
| Рейтинг: 0.0/0
|
|