П`ятниця, 18.08.2017, 08:06Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Суп з галушками

Склад:

2 л курячого бульйону, 300 г вареного курячого м'яса, 100 г борошна, 100 г води, 50 г рослинної олії і 3 яйця. 1 пучок зелені кропу і петрушки, сіль і перець за смаком, червоний мелений перець.

Спосіб приготування:

1. Закип'ятіть воду з маслом і сіллю, всипте цівкою борошно і розмішайте. Коли маса згорнеться в кому, приберіть з вогню, поставте тісто в холодне місце на деякий час, частинами введіть 2 яйця, збиті віночком.

2. Варене куряче м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте збите яйце, запустивши в бульйон. Заварне тісто розділіть навпіл. В одну половину додайте дрібно нарізану зелень, в іншу - багато червоного меленого перцю.

3. Одна половина тесту повинна бути зеленого, а інша помаранчевого кольору. Чайною ложкою опустите в киплячий бульйон невеликі довгасті галушки і дайте їм спливти. При подачі до столу посипати дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 276 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |