П`ятниця, 26.04.2024, 07:25Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Узвар з яблук

Інгредієнти: 
- 500 г яблук
- 200 г цукру
- 2 л води
Приготування
Яблука очистити, видалити серцевину, покласти в каструлю і залити холодною водою.
Шкірку і серцевину яблук залити водою і прокип'ятити.
Відвар злити, додати цукор, розмішати і залити їм очищені яблука.
Узвар варити на слабкому вогні 15-20 хв.


Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 664 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |