Середа, 13.12.2017, 02:35Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Узвар з малини

Інгредієнти: 
- 500 г малини
- 300 г цукру
- 3 л води
- 100 г вина
Приготування
У окропі розвести цукор, лимонну кислоту і довести до кипіння.
Малину перебрати, промити в холодній воді і залити ягоди сиропом.
Узвар витримати 1 годину і охолодити.
Після охолодження можна додати вино.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 274 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |