Вівторок, 17.10.2017, 16:20Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Узвар з вишень

Інгредієнти: 
- 500 г вишень
- 200 г цукру
- 3 л води
Приготування
Вишні промити, видалити кісточки, покласти в каструлю і засипати цукром.
Кісточки залити водою, додати цукор і прокип'ятити.
Відціджений сиропом залити підготовлені вишні, довести до кипіння і охолодити.

Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 298 | Теги: котедж, Українська кухня, відпочинок, національні напої, Яремче, Гуцульські страви, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |