Четвер, 25.04.2024, 07:43Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Варенуха

Інгредієнти: 
- 600 г сухих фруктів (яблук, абрикосів, груш, слив)
- 3 л води
- 400 г цукру
- 500 г меду
- 5 г лаврового листа
- 5 г кориці.
- 5 г гвоздики
- 5 г імбиру
- 5 г кардамону
- 5 г мускатного горіха
Приготування
Сушені фрукти перебрати, промити, залити теплою кип'яченою водою і настоювати протягом 6 ч.
Додати цукор і проварити до готовності.
Процідити.
У варенуху додати мед, прянощі (лавровий лист, корицю, гвоздику, імбир, кардамон, мускатний горіх), ще раз прокип'ятити протягом 10-15 хв, настояти 4 год і процідити.




Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 657 | Теги: котедж, Яремче, Гуцульські страви, Українська кухня, відпочинок, національні напої, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |