Статистика
Онлайн всього: 14 Гостей: 14 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Великодній торт
150 г борошна, по 200 г вершкового масла і цукру, 7 яєць, 150 г шоколаду, 150 г ядер волоських горіхів
Розігрітий шоколад розтирають з маслом, цукром і жовтками. Білки збивають у піну, додають борошно і подрібнені горіхи.
Білкову масу обережно змішують з масляною масою.
Печуть 1 год у духовці на слабкому вогні.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 902
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|