Середа, 13.12.2017, 02:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Великодній торт

150 г борошна, по 200 г вершкового масла і цукру, 7 яєць, 150 г шоколаду, 150 г ядер волоських горіхів



Розігрітий шоколад розтирають з маслом, цукром і жовтками. Білки збивають у піну, додають борошно і подрібнені горіхи.

Білкову масу обережно змішують з масляною масою.

Печуть 1 год у духовці на слабкому вогні.










Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 517 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |