Статистика
Онлайн всього: 12 Гостей: 12 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Вершкова паска
По 5 склянок густих вершків і сметани, 2 склянки молока, 1 яйце, цукор, сіль - за смаком
Вершки, сметану, молоко перемішати і поставити на 10 хв у гарячу духовку.
Після появи сироватки перекласти в мішечок, охолодити. Потім трохи посолити, додати яйце, цукор, розтерти, щоб не залишилося грудочок.
Перекласти у форму, застелену серветкою, поставити в холодне місце під прес на добу.
|
Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
|
Переглядів: 638
| Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви
| Рейтинг: 0.0/0
|
|