Середа, 13.12.2017, 02:30Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Вершкова паска

По 5 склянок густих вершків і сметани, 2 склянки молока, 1 яйце, цукор, сіль - за смаком 



Вершки, сметану, молоко перемішати і поставити на 10 хв у гарячу духовку.

Після появи сироватки перекласти в мішечок, охолодити. Потім трохи посолити, додати яйце, цукор, розтерти, щоб не залишилося грудочок.

Перекласти у форму, застелену серветкою, поставити в холодне місце під прес на добу.




Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 242 | Теги: Українська кухня, відпочинок, Пасха, національні напої, різдвяні страви, Гуцульські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |