Вівторок, 17.10.2017, 16:18Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Вишнівка

Інгредієнти: 
- 1 кг вишні
- 500 г горілки
- 2 г кориці
- 2 г мускатного горіха
- 250 г цукру
- 3 л води
Приготування
Вишні з кісточками розім'яти, покласти в бутель і залишити для бродіння.
Через 4 дні додати корицю, мускатний горіх, горілку і поставити на 10 днів у холодне місце.
Настоянку процідити, додати густий цукровий сироп, добре розмішати і розлити в пляшки.






Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (30.03.2011)
Переглядів: 312 | Теги: котедж, Яремче, Гуцульські страви, Українська кухня, відпочинок, національні напої, українські страви | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |