П`ятниця, 19.04.2024, 09:11Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Категорії розділу

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Каталог статей
Головна » Статті » Обряди і Звичаї » Українська кухня

Зелений салат зі сметаною і яйцем

Склад: 

4-5 листочків зеленого салату, 1 свіжий огірок, 1 яйце, 0,5 склянки сметани, 1 чайна ложка оцту, зелень петрушки і кропу, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

1. Листя зеленого салату вимийте, наріжте і складіть в миску. Додайте зварене круто, нарізане тонкими скибочками яйце. Все перемішайте, посоліть за смаком, заправте сметаною і оцтом.

2. Готовий салат викладете в салатницю, прикрасьте кружечками свіжих огірків, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.







Категорія: Українська кухня | Додав: grunyk (28.03.2011)
Переглядів: 560 | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |