Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Каталог статей
Всього матеріалів в каталозі: 558 Показано матеріалів: 51-60 |
Сторінки: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 55 56 » |
1 / 2 склянки борошна, 8 жовтків, 50 г дріжджів, 1 склянка молока, 1 / 2 склянки цукру, 100 г масла
|
крашанки - обов'язкове прикраса святкового великоднього столу. Яйце, пофарбоване в червоний колір, символізувало у слов'ян та інших народів відродження життя.
|
4 склянки борошна, 2 склянки молока, 100 г дріжджів, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 200 г вершкового масла, 1 склянка родзинок, цедра лимона, сіль - за смаком
|
4 склянки борошна, 50 г дріжджів, 1 / 2 склянки розтопленого вершкового масла, 1 склянка молока, 1 склянка цукру, 10 жовтків, 1 ст. ложка мигдалю, сіль - за смаком
|
По 5 склянок густих вершків і сметани, 2 склянки молока, 1 яйце, цукор, сіль - за смаком
|
1,2 кг сиру, 250 г сметани, 6 яєць, 2 склянки цукру, 200 г масла, ванілін - за смаком
|
1 кг сиру, 4 яйця, 100 г масла, 2 склянки вершків або сметани, 1 склянка цукру, 1 / 2 склянки подрібнених волоських, горіхів, ванілін - за смаком
|
1 кг сиру, 1 склянка цукру, 1 склянка сметани, 1 склянку подрібненого мигдалю
|
800 г сиру, 3 яйця, 2 склянки сметани, 100 г масла, 1 склянка варення
|
Витрати продуктів на одну порцію: свинина 173 г, сіль 2 г, часник 8 г, перець червоний молотий 0,5 г, кмин 0.5 г, капуста тушкована 50 г, зелень петрушки 3 г. |
|