П`ятниця, 26.04.2024, 19:38Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

<<Перші страви>>

    Перші страви

   Перші страви - показник, який характеризує українську національну кухню як повноцінну з точки зору якості харчування. Широкий набір супів, в рецептурі яких використовується більшість доступних інгредієнтів, збагачує харчування і благотворно позначається на травній системі людини. 
   Перші страви української кухні - це, перш за все, борщі. Для кожного регіону України характерний особливий рецепт борщу. Так найбільш відомі борщі київський, львівський та полтавський. Борщ не є єдиною, у своєму роді, першою стравою національної кухні українців. Не менш популярні такі супи як куліш, вуха, окрошка і юшка. Кожен з цих супів має масу варіацій.
Багато супів готуються на основі поширених видів м'яса і овочів. Найпопулярніша м'ясна основа - свинина, з овочів часто вживається буряк, бобові, картоплю і моркву.






Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 |