П`ятниця, 26.04.2024, 19:38 | Головна | Реєстрація | Вхід |
Відпочинкова садиба "Ґруник" Котедж "Карпатська тиша" | |
Меню сайтуПошук |
<<Перші страви>>
Перші страви Перші страви української кухні - це, перш за все, борщі. Для кожного регіону України характерний особливий рецепт борщу. Так найбільш відомі борщі київський, львівський та полтавський. Борщ не є єдиною, у своєму роді, першою стравою національної кухні українців. Не менш популярні такі супи як куліш, вуха, окрошка і юшка. Кожен з цих супів має масу варіацій. Багато супів готуються на основі поширених видів м'яса і овочів. Найпопулярніша м'ясна основа - свинина, з овочів часто вживається буряк, бобові, картоплю і моркву. Борщ гетьманський Борщ київський Борщ львівський Борщ полтавський Борщ селянський холодний Бульйон з рибними галушками Капусняк український Огуречнік квасолевий Юшка з квасолею та салом Суп «Рибачка Соня» Суп з галушками Юшка зі щуки Юшка навариста Юшка грибна з квасолею Юшка домашня з нирками Юшка з квасолею і вермішеллю |
Котедж "Карпатська тиша" Copyright grunyk.ucoz.ua © 2024 | |