Четвер, 14.12.2017, 20:03Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Пошук

Логін:
Пароль:

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

<< Напої >>

Напої

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
З напоїв для української кухні характерні молочні, особливо користується популярністю пряжене молоко та ряжанка. Одним з улюблених напоїв є також узвар — відвар з фруктів. Ну і з давніх давен в Україні царюють кваси: хлібний — з сухарів, фруктовий — із дичок — сирівець, а також борошняний, як-от ціберей. А такі напої як чай та кава давно стали повсякденістю на усій території України.

Алкогольні напої

Невід’ємним атрибутом святкового застілля є алкогольні напої — різноманітні горілки, коньяки, вина, міцні настоянки. Багато рецептів алкогольних напоїв відомі українцям з давніх давен. Із великого різноманіття легендарних українських горілок особливо вирізняється медова горілка з перцем, у якій поєдналися суперечливі смаки, що втілюють багатогранність і непередбачуваність самого життя — гіркість перцю, медовий смак і запашний аромат диких трав. Не позабуті калганівка, спотикач, медовуха, широкий спектр самогонів.
Завдяки сприятливим природним умовам, на теренах України здавна практикувалося виноробство. З давніх давен ним займалися грецькі колоністи, а в наші часи кримські та одеські вина закарпатські коньяки відомі в усьому світі.

  


Кисіль з ревеню

Кисіль молочний 

Кисіль з вишень 

Узвар з вишень 

Узвар з малини 

Узвар з яблук 

Хлібний квас 

Квас з хріном 

Квас із груш 

Яблучний квас 

Козацький квас 

Кисляк з полуницею 

Ягідний холодець 

Напій з шипшини 

Напій з бузини 

Напій з ромашки 

Напій з материнки 

Варенуха 

Мед 

Мусулец 

Холодник з ягід 

Вишнівка 

Спотикач






Котедж "Карпатська тиша"
 

Copyright grunyk.ucoz.ua © 2017 |